Oddelek za psihologijo

Obvestilo glede izvedbe izbirnega izpita za vpis v magistrski študij psihologije

Ker število prijavljenih kandidatov na magistrski študij presega število prostih mest, bo v okviru izbirnega postopka izveden izbirni izpit. Potekal bo v torek, 17. 9. 2024. Kandidati se zberejo ob 10:40 v avli Filozofske fakultete (Aškerčeva c. 2, Ljubljana). Pričetek izpita bo ob 11:00. Pridite točno, saj po začetku izpita vstop v predavalnico ne bo mogoč. 

Ob pričetku izbirnega izpita bomo ponovno preverili število kandidatov, ki so pravočasno prispeli na izbirni izpit in ki na dan izvedbe izpita izpolnjujejo pogoje za vpis v magistrski študij psihologije. Če bo kandidatov enako ali manj, kot je razpisanih mest, bodo vsi sprejeti brez izvedbe izbirnega izpita.
Izbirni izpit preverja temeljna znanja, ki naj bi jih imel diplomant prvostopenjskega študija psihologije. Naloge so izbirnega tipa. Za odgovarjanje na vprašanja boste imeli na voljo 90 minut.
Potrebovali boste samo osebni dokument s fotografijo in pisalo. Telefona in drugih komunikacijskih naprav (npr. pametne ure), literature in drugih pripomočkov ne smete imeti pri sebi. Torbe boste lahko odložili pri izvajalcih izpita v predavalnici, posamične predmete pa v skupni škatli. 

Če zaradi priznanih posebnih potreb potrebujete prilagoditve pri pisanju, to sporočite v tajništvo oddelka za psihologijo (nives.kolaric@ff.uni-lj.si) najpozneje do 6. 9. 2024 do 14:00; če vam prilagoditve niso bile priznane na FF UL, priložite tudi ustrezna dokazila.

Notices

Department of Geography

Change of Office Hours Marko Krevs

Department of English

Change of Office Hours Kristina Gregorčič

Department of English

Change of Office Hours Andreja Drašler

Department of Slovene Studies

Change of Office Hours Luka Horjak

Department of Archaeology

Change of Office Hours Katharina Zanier