Julijski Karierni tabor za študentke in študente Univerze v Ljubljani

Po zaključku izpitnega obdobja Karierni centri Univerze v Ljubljani (UL) vabijo študentke in študente UL na Karierni tabor z bogatim programom delavnic. Od 1. do 10. julija 2024 boste imeli priložnost prisluhniti izboru različnih tem, ki ponujajo ravnovesje med razvojem veščin vodenja kariere in nadgradnjo mehkih ter digitalnih veščin. 

Teme delavnic segajo vse od izboljšanja komunikacije in medosebnih odnosov, razmisleka o uporabi umetne inteligence pri študiju, ustvarjanja videoposnetkov, izboljšanja znanja programa Excel do krepitve veščin vodenja kariere, kot je priprava kariernega načrta, življenjepisa, priprava na razgovor ter pridobivanja informacij za čim bolj uspešen vstop iz študija v zaposlitev. Z udeležbo na delavnicah boste pridobili nova znanja in kompetence, ki jih iščejo delodajalci, in so nepogrešljiva tudi v osebnem in profesionalnem življenju. Vse dni tabora nudimo možnost CV klinike – pregleda življenjepisov in podajanja povratne informacije, kar izvajajo karierni svetovalci UL. 

Razpored delavnic tabora vam omogoča poljubno izbiro delavnic glede na svoje želje in zanimanja, saj potekajo ob različnih terminih brez prekrivanja preko spleta ali v živo. 

Pridružite se jim in izkoristite poletne dni za osebno in profesionalno rast.

Več informacij

Prijava 

Prijave bodo odprli v torek, 18. 6. 2024, preko portala POPR

Vanj se študenti UL prijavite s svojo univerzitetno digitalno identiteto. Pri delavnicah, ki bodo potekale preko spletna na ZOOM-u, dobite povezavo 24 ur pred dogodkom na e-pošto, ki jo imate za komunikacijo v POPR-u 

Dodatne informacije: kc@uni-lj.si.

 

Dogodki

Oddelek za geografijo, Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Javno predavanje dr. Marka Krevsa pred izvolitvijo v naziv redni profesor

Oddelek za slavistiko, Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Gostujoča predavanja dr. Iváneka z Ostravske univerze

Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Spletna predstavitev za tuje študente

Oddelek za zgodovino

Javno vodstvo po razstavi En krompir, tri države

Oddelek za arheologijo

Metalurški dan