Žiga Zwitter predaval na mednarodni konferenci Farmhouse and Artisan Cheese & Dairy Producers European Network

Foto: dr. Špela Ledinek Lozej

Foto: dr. Špela Ledinek Lozej

Farmhouse and Artisan Cheese & Dairy Producers European Network je v prvih dneh oktobra organizirala svoje 12. mednarodno srečanje. 3. oktobra 2022 je tako potekala mednarodna konferenca o sirih s planinskih območij. Dr. Zwitter je udeležencem predstavil referat Od primerov iz zgodovine do trajnostnih inovacij: Česa se trajnostno travništvo in sirarstvo lahko naučita iz okoljske zgodovine vrstno bogatih travnikov v Alpah / From historical examples to history-inspired sustainable innovation: What can we learn from the environmental history of species-rich meadows in the Alps for sustainable meadow management and cheese making. Srečanje je potekalo v Bohinju.

Zadnje novice

Poletno dogajanje na Centru za slovenščino kot drugi in tuji jezik

Udeleženci 60. seminarja slovenskega jezika, literature in kulture

Novo: paketniki Osrednje humanistične knjižnice Filozofske fakultete

Paketnik na Aškerčevi